..VaTaNSeVeR..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
En son konular
» DNS Ayarları Nasıl Değiştirilir
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:37 tarafından Admin

» Pc deki keyloggerı bulup imha etme
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:22 tarafından Admin

» CMD çalıştır komutları
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:19 tarafından Admin

» Adsl Modem Teknik Servis Numaraları
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:15 tarafından Admin

» Program Ekle/Kaldır dan Silinemeyen Programların Silinmesi
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:12 tarafından Admin

» Format Atmanın Faydaları Ve Zararları
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyÇarş. 27 Şub. 2013, 14:09 tarafından Admin

» deneme
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptySalı 26 Şub. 2013, 15:17 tarafından Misafir

» şikayet ve öneri
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyC.tesi 08 Mayıs 2010, 06:59 tarafından Misafir

» OTOBÜS ŞOFÖRÜ SERKAN
SİZCE AŞK NEDİR ? EmptyPaz 12 Nis. 2009, 15:32 tarafından Admin

Kimler hatta?
Toplam 1 kullanıcı online :: 0 Kayıtlı, 0 Gizli ve 1 Misafir

Yok

Sitede bugüne kadar en çok 119 kişi Salı 15 Ekim 2024, 20:56 tarihinde online oldu.

SİZCE AŞK NEDİR ?

SİZCE AŞK NEDİR ? Empty SİZCE AŞK NEDİR ?

Mesaj tarafından Admin C.tesi 09 Şub. 2008, 16:48

ALINTIDIR

Sizce Aşk Nedir?

En büyüğü 10 yaşında olan bir grup akıllı bıdığa "Sence aşk nedir?" diye sormuşlar.

İşte Cevaplar:
-Aşk, sevgilimizle aramızda bi sürü kötü şey meydana gelmeden önce hissettiğimiz şeydir.

-Benim anneannem sırtından hasta olmuştu ve eğilemediği için ayak tırnaklarına oje süremiyordu, dedemin de parmakları hasta olmasına rağmen anneannemin ayak tırnaklarına hep oje sürüyordu.Bence aşk budur. (Evet yaaa evet yaaa)

-Sizin adınız size aşık olan birinin ağzından daha değişik çıkar, o size adınızı söylediği zaman "benim ne güzel adım
var" diye düşünürsünüz... (Hakikaten! Hiç böyle düşünmemiştim.)

-Aşk birlikte yemeğe gittiğimiz zaman sevgilimizin kendi kızarmış patateslerini bizim tabağımıza koyması ve bizim
tabağımızdan hiçbir şey almamasıdır. (İşte bu en güzeliydi)

-Aşk, biri sizi ne kadar kırmış olsa da sırf o üzülür diye ona kötü bişey söylememektir. (Canımm yaa evet öööle, ama...)

-Aşk çok yorgun olduğumuzda bizi gülümseten bişeydir.(Daha nasıl anlatılabilir ki?)

-Aşk, annemiz babamıza kahve yaptığı zaman ona götürüp vermeden önce kendisinin bir yudum içmesi ve tadının çok
güzel olduğunu kontrol etmesidir. (Bi de illa ki de paylaşmaktır)

-Aşk her zaman öpüşmektir... Öpüşmekten yorulduğunuz zaman bile hâlâ birlikte olmak ve çok konuşmak istersiniz. Benim annemle babam da böyleler. (Allaaam allaaam )

-Aşk, sevgilimiz bişey söylüyorsa yılbaşı hediyelerini açmayı bile bırakıp onu dinlemektir. (Şimdi ağlicam ama, bu da ikinci en güzel tarif)

-'Senden nefret ediyorum' dediğimiz birine ilerde aşık oluruz. (Hadiseyi çabuk kavramış :-))

-Aşk sarılmaktır... Aşk öpüşmektir... Aşk "hayır" demektir. (Bu da çabuk çözmüş :-)))

-Aşk sevgilimizin her şeyini bildikten sonra bile onunla çok iyi arkadaş olabilmektir.

-Aşk kocamız çok terliyken ve kötü kokuyorken bile ona "Sen Bruce Willis'ten daha yakışıklısın" demektir.

-Aşk, köpeğinizi bütün gün evde yalnız bıraksanız bile eve döndüğünüzde size koşup bütün suratınızı yalamasıdır. (Yaa
off hayır bu çok acımasızca ama :-)))

-Aşk, Sevgililer Günü kartlarının üzerinde yazan şeyleri Sevgilimize soylemek ama başkalarına söylerken yakalanmamaktı r.(eheheheheh seni gidi seni)

-Birine aşıksanız, kirpikleriniz hareket ettikçe gözlerinizin içinden yıldızlar çıkar. (Süper tespit)

-Eğer aşık değilseniz "seni seviyorum"demeyin, ama gerçekten aşıksanız hep "seni seviyorum"diyin, hem aşıksanız hem de "seni seviyorum" demiyorsanız çok ayıp. (Anlayan anlamıştır bile... :-)))

sizde dilerseniz aşkı bu foruma tarif edebilirsiniz.
Admin
Admin
Admin
Admin

https://vatan.1forum.biz

- Similar topics